Festa Major d’Hivern 2022

Un any més el Àngels Diabòlics hem omplert els carrers de Sant Vicenç dels Horts de foc, guspires i olor a pólvora. El dia 22 de gener hem començat el correfoc a la plaça de la vila. Com sempre hem estat acompanyats per vicentins i vicentines que ens han rebut amb els braços ben oberts. Es un orgull poder compartir amb vosatres les festes majors del nostre poble. Aquest any malauradament el Mamut Venux no ens ha pogut acompanyar perquè l’havien tret del taller i faltava acabar alguna coseta (la seguretat és molt important i no volem córrer riscos innecessaris, especialment quan hi ha molta gent). Els timbalers tampoc ens han pogut acompanyar perquè tenien alguns membres afectats (positius) de covid.

Al final hem acabat el correfoc amb un castell de focs. Us passeu alguns videos!

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.