Exposició de fotografies 25è aniversari Mamut Venux

En motiu del 25è aniversari del Mamut Venux (1996-2021), la colla de diables va muntar una exposició de fotos a Can Comamala (Sant Vicenç dels Horst) des del dia 29 d’abril al 14 de maig. En l’acte inaugural del dia 29 d’abril va assistir-hi un bon nombre de membres de la colla actual així com representants de l’ajuntament amb l’alcalde Miguel Comino al capdavant. L’acte va comptar amb unes paraules de la presidenta de la Junta de la colla actual, Marta Sugranyes, l’Elvira Aymerich i el mateix alcalde. La colla va voler homenatjar a l’Elvira Aymerich per la introducció dels correfocs a Sant Vicenç dels Horts quan la colla encara no s’havia format. L’alcalde també va animar a la colla a seguir treballant per la difusió de la cultura popular com són els correfocs i el mamut Venux. Durant els dies de l’exposició els vicentins i vicentines van poder gaudir d’unes fotografies en gran format de la història del Mamut Venux des del 1996, any en que es va batejar el Mamut Venux. Els més petits també van poder deixar dedicatòries al nostre mamut. Ara la colla està acabant de treballar en el preparatius per la trobada de bèsties que tindrà lloc el proper 2 de juliol; us animem a tots i totes a participar-hi.

Elvira Aymerich
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.