Timbalers

Com tota colla de diables els Àngels Diabòlics també tenim una secció de timbalers!! La nostra primera sortida la vam fer per Festa Major d’Estiu del 2011 i des de llavors no hem parat de tocar i aprendre nous ritmes.

Els nostres timbalers comencen a tocar a partir dels 6 anys (1r de primària) però també tenim adolescents, joves i uns quants veterans. Al llarg de la història hem anat canviat d’ubicació per fer els assajos. Inicialment ens trobàvem els divendres a la tarda als antics Salesians, després vàrem anar a l’Escola de Música i finalment assagem tots els diumenges a la tarda a la nau que l’ajuntament ens deixa darrere del magatzem municipal. Vàrem començar fent toc de foc tradicional però mica en mica anem incorporant ritmes de batucada, samba i una mica de rumba.


Fem sortides acompanyant a la colla i també a la secció infantil, omplim carrers amb els nostres ritmes de foc que poc a poc i amb constància anem aprenent.

Gaudim fent música, gaudim acompanyant als nostres companys, gaudim sentint espetegar els petards, gaudim amb la flaire de la pólvora, gaudim, gaudim i gaudim.

El nostre cap de timbalers és el Joan Capdevila (ja fa uns quants anys que va començar a tocar amb nosaltres).

Si vols formar part de la nostra colla de timbalers envia’ns un correu i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Força diables!!! Força timbalers!!!

 CONTACTE: timbalers@angelsdiabolics.cat