Cavalcada de Reis 2022

Un any més el Àngels Diabòlics hem participat a la Cavalcada de Reis de Sant Vicenç dels Horts (https://cavalcadadereis.cat/svh/). Per nosaltres és un honor poder col·laborar en l’organització de la cavalcada. Com cada any la colla de diables hem estat a la Carrossa del Carbó, repartint carbó als infants que no s’ha portat massa bé. Aquest any com a novetat la colla de diables, juntament amb membres de la comissió de la cavalcada, hem muntat un xumet gegant. L’objectiu del xumet és poder ajudar a les famílies a desfer-se d’aquest objecte tant desitjat per alguns infants però innecessari a partir de certa edat. Aquest any n’hem recollit uns quants i esperem que l’any vinent encara puguem recollir-ne més. I aquest any també ens han acompanyat els timbalers de la colla. En fi, comencem el 2022 a tope!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.