Tret de sortida als actes de celebració del nostre 25è aniversari

cartell_FME_2014

El proper divendres 25 de juliol donem el tret de sortida als actes de celebració del nostre 25è aniversari. I la farem ben grossa! Perquè volem que gaudeixis d’una gran actuació amb foc!

Per a fer-ho ben lluït, hem convidat a nou colles que ens acompanyaran: la Companyia General del Foc de Gavà, els diables Guaite’ls de Calafell, els Dimonis de Montblanc, els Diables de Sant Joan Despí, els Skamot Diabòlic de L’Hospitalet de Llobregat, els Tronats de Mar de Vilanova i la Geltrú, els diables L’Agrupa de Molins de Rei, els diables de la Tita el Fumar de Piera, els diables de Martorell i nosaltres, els Àngels Diabòlics, acompanyats del Mamut Venux.

El diumenge també es celebrarà el ja tradicional correfoc infantil de Festa Major d’Estiu, on ens acompanyarà la secció infantil dels Dracs i Diables de La Sagrera (Barcelona) i els Petits Diables d’Igualada.

LA CELEBRACIÓ TAMBÉ A LES XARXES SOCIALS!

Si tens Twitter o Facebook, t’animem a què facis fotografies dels correfocs i les comparteixis amb el  hashtag #25AngelsDiabolics.

DIVENDRES 25 JULIOL

  • 20:30h CERCAVILA-TABALADA (Sortida des del CEIP Joan Juncadella, passant per M. de Déu de Montserrat, Dr. Robert, Jacint Verdaguer i arribada a Pl. de la Vila)
  • 21:00h PLANTADA DE COLLES a la Pl. de la Vila
  • 22:15h CORREFOC amb 10 colles! Sortida a la Plaça de la Vila i Sarau de foc a l’arribada a la Plaça Narcís Lunes
    Dos recorreguts: (A) Rafael Casanova, Barcelona, Dr. Robert, J. Verdaguer i (B) J. Verdaguer

 

224_width_0107140339_cartellfestamajorestiu2014ambgegantsDIUMENGE 27 DE JULIOL

  • 19:30h PLANTADA I TABALADA de les colles infantils a la Pl. de la Vila
  • 20:00h CORREFOC INFANTIL. Sortida i arribada a la Pl. de la Vila
    Recorregut: Rafael Casanova, Barcelona, Nou, La Pobla, Rafael Casanova

Per a més informació, consulteu el Programa de Festa Major (enllaç al web de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts)

Tot i així, la celebració del nostre 25è aniversari no s’acaba aquí. Durant el mes d’octubre farem una exposició amb la trajectòria de l’entitat i la bèstia, ubicada al Forn Romà. A més, el 18 d’octubre organitzem i acollim la XIII Mostra Representativa del Bestiari Festiu de Catalunya (en col·laboració amb l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya). El dissabte de Festa Major d’Hivern del 2015 organitzarem la Primera Trobada de Diables Infantils del Baix Llobregat. I ja per acabar, durant la primavera organitzarem un concert a la nostra població.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.