Ja tenim els guanyadors del sorteig per als nous seguidors!

La Colla de diables Àngels Diabòlics en col·laboració amb l’agència de comunicació virtual UOCom (Universitat Oberta de Catalunya) vam engegar una campanya per fomentar l’increment de seguidors a les xarxes socials on es proposava un sorteig de productes de marxandatge entre els nous seguidors. Un cop finalitzada la campanya, s’ha procedit a escollir aleatòriament un dels nous seguidors de cada un dels perfils oficials a les xarxes socials.

GUANYADORS:

  • Facebook Diables.AngelsDiabolics: Irene Soneira
  • Facebook AmicsDelMamutVenux: Ramon Manrique
  • Twitter @AngelsDiabolics: Jordi Campmany

Enhorabona a tots tres. Ens posem en contacte mitjançant les xarxes socials per fer l’entrega dels obsequis!

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.