Finalitza amb èxit el procés de micromecenatge del fragment

thb_bigAvui, 21 de juny, ha finalitzat amb èxit el procés de finançament del projecte “Recuperació del fragment de defensa del mamut!” mitjançant micromecenatge a la plataforma Verkami.

El procés ha tingut una durada de 40 dies i s’havia fixat un objectiu de recaptació de 1.200€ per tal de poder dur a terme el projecte. En el moment de tancament, s’ha superat l’objectiu i hem arribat a la xifra de 1.388€.

Es podien fer aportacions a partir de 10€ i fins a 70€. En cada modalitat, s’oferien diferents compensacions per engrescar als mecenes indecisos.

Aquest projecte avança a la següent etapa, on el taller especialitzat Quagga iniciarà la rèplica del fragment d’ullal, per tal de poder-la inaugurar a principis d’octubre al Forn Romà de Sant Vicenç dels Horts.

Des d’aquest espai, volem agraïr a tots els micromecenes que heu fet alguna mena d’aportació! Així com també a tots aquells que ens heu ajudat a la difusió del projecte, ja sigui a través de les xarxes socials, correu electrònic, Whatssap…

verkami

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.