Alumnes del Grau de Comunicació de la UOC duen a terme les pràctiques amb nosaltres

logo_uoc_small_ca

La Universitat Oberta de Catalunya ha impulsat la creació d’una agència virtual de comunicació corporativa on els seus estudiants poden fer pràctiques professionals, tot donant servei a entitats del tercer sector. Aquesta iniciativa forma part d’un projecte d’innovació docent que neix per donar respostaa a les necessitats d’una part significativa de l’alumnat de la UOC: els estudiants que no tenen disponibilitat per fer pràctiques de manera presencial.

Imagen_entorno

A UOCom els estudiants treballen a partir de casos i clients reals experimentant dinàmiques i circumstàncies pròpies d’un context professional, com poden ser el treball en equip, la resolució de problemes o l’organització del temps per objectius. A més, ho fan des de una perspectiva solidaria, ja que l’agència té com a clients entitats sense ànim de lucre que es beneficien d’aquesta col·laboració.

L’Assoc. Colla de diables Àngels Diabòlics portem col·laborant amb aquest projecte des del setembre de 2013, aportant necessitats reals de comunicació, a partir de les quals els alumnes es desenvolupen professionalment.

cartellmamut_500x700_400x600Cartell realitzat per UOCom el quadrimestre setembre-desembre 2013

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.