Activitats per a les escoles – 15 i 16 de gener

IMG_02471Més de 1.000 infants participaran, entre dimecres 15 i dijous 16 de gener, a les activitats adreçades a les escoles que organitzem dins el Pla Educatiu d’Entorn, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació.

S’ofereixen dos programes d’activitats a les escoles:

  • El mamut no fa por, adreçat als infants de 2 a 6 anys
  • El venux, els diables i els correfocs, adreçat als infants de 7 a 12 anys

Aquestes activitats , amb una trajectòria de gairebé 20 anys, pretenen apropar la cultura popular i tradicional del foc als més menuts, així com la figura de bestiari festiu que ja esdevé un símbol de la població: el Mamut Venux.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.