Els Àngels Diabòlics engeguem enguany el programa “Amics del Mamut Venux”

La Colla de diables Àngels Diabòlics engeguem aquest any 2013 el programa Amics del Mamut Venux, amb la finalitat de liderar un moviment social entorn de la figura del Mamut Venux. Aquest programa ha de donar suport a la conservació de la bèstia de foc, així com a la seva difusió com a símbol identitari de la població de Sant Vicenç dels Horts, amb origen històric local.

Per a fer-ho possible, proposem que tota la població s’hi adhereixi. A canvi d’una petita col·laboració econòmica anual, us obsequiarem amb una samarreta exclusiva. Amb les aportacions, durem a terme diferents activitats incloses al programa (consultar web www.amicsdelmamut.cat) amb la finalitat de conservar i divulgar la figura del Mamut Venux.

Per a més informació i per adherir-vos, podeu consultar la pàgina web www.amicsdelmamut.cat o bé trobar-nos a la nostra carpa de la Mostra d’Entitats de la Festa Major d’Hivern, a la Plaça de l’Ateneu.

 

Amb el suport de:

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.