Crònica de la Festa Major d’Hivern

Per la part que ens toca, aquesta festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts que deixem enrere ens ha aportat una sèrie d’èxits: l’actuació del Mamut Venux en directe per l’Espai Terra de TV3, el correfoc d’adults – acompanyats pels Encaputxats Diabòlics de Cervelló i la bèstia, el Cèrvol – amb una alta participació de públic, i la molt bona acceptació del programa “Amics del Mamut Venux” per part de la població, dels quals hem obtingut més de dues-centes adhesions.

El temps no va permetre de dur a terme el correfoc infantil, acompanyats pel Farras (bèstia dels blaus de Granollers). No obstant, vàrem poder fer una mini-exhibició dels infantils abans de l’espectacle de foc del diumenge.

Moltes gràcies a tothom per la participació; i a tot el conjunt de diables per fer possible tots aquests actes!

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.