Participa al concurs de fotos durant la Mostra de Bestiari

Cartel_concursoLa Colla de Diables Àngels Diabòlics, en col·laboració amb l’agència virtual de comunicació UOCom, de la Universitat Oberta de Catalunya, organitza un concurs de fotos a les xarxes socials!

És molt senzill: fes una foto a alguna de les figures de bestiari participants a la XIII Mostra Representativa del Bestiari Festiu de Catalunya aquest dissabte, i posa-li el hashtag #25Angels Diabòlics. La foto més original té premi!!!!

 

BASES DEL SORTEIG #25AngelsDiabolics
Concurs de fotografies a INSTAGRAM, TWITTER i FACEBOOK

Segueix-nos a les xarxes socials i emporta’t un super premi diabòlic!
Fes-te el nostre seguidor i guanyaràs marxantdatge de la nostre bèstia estrella: el Mamut Venux i de la resta de diables!

1. Objectiu del sorteig

Amb motiu de la XXIII mostra Representativa de Bestiari Festiu de Catalunya, organitzat per la Colla de Diables Àngels Diabòlics a Sant Vicenç dels Horts, s’organitza un sorteig a través de les diferents xarxes socials de l’entitat (Instagram, Facebook i Twitter).
La Colla de Diables Àngels Diabòlics pretén fomentar la creació de continguts multimèdia en format fotogràfic a les principals xarxes socials que hi gestiona. Tot plegat, per otorgar notorietat a l’acte i fer participar els assistents. En definitiva, per aconseguir una major exposició de l’entitat i les seves tasques, motivar la participació de la seva comunitat (generar engagement), incrementar la quantitat
de seguidors, formar una base de dades dels seguidors per a l’elaboració d’altres estratègies i generar trànsit a altres entorns com per exemple la pàgina web.

2. Requisits i dret a participar

Per poder participar és necessari tenir compte a Instagram, Facebook o Twitter, ser-ne seguidor en qualsevol de les tres xarxes socials que tenen i fer servir el hashtag #25AngelsDiabolics al text de la fotografia. El marc temporal per a participar serà el 18 i el 19 d’octubre del 2014.

3. Sorteig i Jurat

El sorteig es farà el dilluns 20 d’octubre de 2014 a les 21.00 hores i el jurat estarà format per dos membres de l’entitat organitzadora i un fotògraf professional. Els responsables del concurs publicaran el guanyador a la seva pàgina web i xarxes socials esmentades en el punt 5 d’aquest document.
Els paràmetres que es faran servir per a l’elecció de la fotografia guanyadora són la originalitat.

Pot participar en el sorteig qualsevol persona física que compleixi amb aquestes bases, major de 16 anys d’edat, capaç per participar en sortejos i que dugui a terme tots els requisits abans esmentats.
Pel que fa al jurat cal remarcar el següent:
● El Jurat estarà format per tres persones vinculades a l’entitat.
● El Jurat s’encarregarà de vetllar per al correcte funcionament de tot el procés.
● El Jurat podrà resoldre qualsevol qüestió no plantejada en aquestes bases.

4. Premi

El participant guanyador serà premiat amb un lot de marxandatge del Mamut Venux i dels diables, integrat per diversos elements:
– 1 Tassa diable
– 1 Tassa Mamut Venux
– 1 samarreta diable
– 1 Adhesiu
– 1 buff Ignífug
La colla es posarà en contacte amb el guanyador per comunicar-li quan i com entregar-li el premi (per si no és de la localitat).

5. Les nostres xarxes Socials

– Instagram Diables Àngels Diabòlics: http://instagram.com/angelsdiabolics
– Facebook Diables Àngels Diabòlics: https://facebook.com/diables.angelsdiabolics
– Facebook Amics del Mamut Venux: https://facebook.com/AmicsDelMamutVenux
– Twitter Àngels Diabòlics: https://twitter.com/AngelsDiabolics
Queda exclòs qualsevol altre perfil no oficial o d’altres xarxes socials no descrites anteriorment.

6. Condicions

La participació en el present sorteig pressuposa l’acceptació íntegra de totes les condicions establertes en aquestes bases, reservant a la direcció de la Colla de Diables Àngels Diabòlics el dret a la utilització publicitària del premi i del nom i cognoms i imatge del agraciat/da, sense que això comporti cap compensació en favor de l’agraciat/da.

7. Protecció de dades de caràcter personal

Les dades de caràcter personal proporcionades per a la participació en aquest sorteig seran incorporades en un fitxer el responsable del qual és l’entitat organitzadora amb domicili a l’adreça indicada, on podran exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i si escau, oposició, dirigint sol.licitud signada i per escrit juntament amb una fotocòpia del seu DNI a l’adreça info@angelsdiabolics.cat
La facilitació de les dades personals pels participants suposa el seu consentiment per al tractament de les mateixes amb la finalitat de dur a terme la gestió i desenvolupament general del concurs / sorteig.
El sol fet de participar en aquesta promoció implica l’acceptació de les presents bases sense cap reserva. L’incompliment de qualsevol de les bases per part del participant determinarà la seva immediata eliminació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.