Sant Vicenç dels Horts serà per un dia la casa del bestiari festiu català

cartell_13_mostra_bestiari_18_octubre_2014_sant_vicenc_dels_hortsEl proper dissabte 18 d’octubre, la Colla de Diables Àngels Diabòlics organitzem la XIII MOSTRA REPRESENTATIVA DEL BESTIARI FESTIU DE CATALUNYA. Aquest esdeveniment té com a objectiu aplegar figures de bestiari de totes les topologies i característiques, d’arreu del territori de parla catalana. En total s’espera la presència de 25 bèsties.

XIII MOSTRA REPRESENTATIVA DEL BESTIARI FESTIU DE CATALUNYA

Sant Vicenç dels Horts, 18 d’octubre de 2014

  • de 13 a 18 h Recepció i plantada de bèsties a la plaça Vila Vella
  • 18 h cercavila de lluïment de tarda. Sortida plaça Vila Vella. Recorregut: Pas del Llop, Barcelona, Nou, Ribot, Rafael Casanova. Arribada a la plaça de la Vila.
  • 21:30 h cercavila de nit amb foc. Sortida plaça de la Vila. Recorregut: Rafael Casanova, Mare de Déu de Montserrat. Arribada al solar de l’antiga escola Joan Juncadella.
  • A l’arribada, encesa conjunta de bèsties de foc i castell de focs.

A més, s’habilitarà un horari especial d’obertura de les exposicions organitzades per l’entitat per tal que assistents i públic puguin visitar-les:

  • Exposició: “De l’espurna al foc. Àngels Diabòlics, 25 anys entre el cel i l’infern”, Al Forn Romà. Carrer Nou, 1-9
  • Exposició: “Bestiari de Foc del Baix Llobregat”, a la sala Narcís Lunes de la Biblioteca Les Voltes. Carrer Nou, 1-9

Aquest esdeveniment s’organitza conjuntament amb l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i nombroses empreses que hi han col·laborat. És un dels actes que acull la Colla de Diables Àngels Diabòlics en motiu dels actes de celebració del 25è aniversari de l’entitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.