Es busquen micromecenes [verkami] per a recuperar el fragment de defensa de mamut

thb_bigUauu!!! Avui comença un nou projecte que a la Colla ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres. Amb aquest esperem que, un cop més, ens doneu un cop de mà per assolir aquest repte.  A grans trets es tracta d’aconseguir una rèplica del Ullal que es va trobar el 1883 a la nostra localitat i que va servir per inspirar la nostra bèstia de foc. No és un ullal sencer, ni tan sols el tros del final, és un fragment petit d’uns 20 centímetres, certament molt petit en comparació del Mamut, però un fragment que ha donat vida a la nostra bèstia de foc.

 

En un primer moment volíem dur el fragment a Sant Vicenç però per motius de conservació i preservació, la peça no es pot traslladar, ja que es molt fràgil. Així doncs des de la colla i amb el vistiplau del Mamut, es va decidir de      fer una rèplica per poder-la exposar en l’exposició del 25è aniversari de la Colla, i un cop acabada l’exposició cedir-la a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per tal que formi part de la col·lecció local de peces exposades al Forn Romà.

VERKAMI CARREGARÀ L’IMPORT DE LES TEVES APORTACIONS UN COP FINALITZI EL PROJECTE, I NOMÉS EN EL CAS QUE S’ASSOLEIXI L’OBJECTIU MARCAT DE 1.200€.

Així que per més informació (web del projecte verkami):

VERKAMI: Recuperació del fragment de defensa de mamut!

Si podeu col·laboreu i també compartiu.  Si tu l’envies a deu persones i aquestes deu persones ho envien a deu més, haurem arribat a 100 persones! Uauuu i això només gràcies a tu!!!

de todo 763 (Small)

Les recompenses que pots aconseguir si col·labores fent una aportació al projecte:

verkami_7811142116f21e946c934478958c734a

Se’t fa un embolic això de registrar-te al Verkami? Nosaltres t’ajudem amb aquesta miniguia (descàrrega).

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.